Selecteer een pagina

Over Tante Tulp

Tante Tulp is een vrolijke, muzikale, enthousiaste tante die altijd in is om iets nieuws te leren. In haar tuintje komt ze de raarste mensen tegen en dat zegt ze ook altijd in alle eerlijkheid. Vrolijk zingend en musicerend maken kinderen kennis met muziekinstrumenten, er wordt gezongen en er wordt altijd wel weer iets onverwachts geleerd. En natuurlijk kan Tante Tulp niet van de appeltaart en slagroom afblijven!

Tante Tulp is het allerleukste voor kinderen in de leeftijd van 4-7 jaar. Je kunt haar filmpjes bekijken op haar eigen youtube kanaal te vinden op de homepage.

Tante Tulp wordt gespeeld door Saskia Martens, die zelf ook verantwoordelijk is voor de inhoud. Kunstkwartier Helmond staat mee aan de wieg van Tante Tulp, faciliteert en is de meest enthousiaste samenwerkingspartner die je je maar kunt voorstellen. Hans Maas coacht op theatervlak en de filmpjes met de muzikanten zijn gemaakt door Rob Deelen.

Heb je vragen, wil je meer informatie of ben je benieuwd of Tante Tulp iets voor je kan betekenen? Stuur haar dan zelf een mailtje: appeltaart@tantetulp.nl

Tafeltennis